ISLAMIZACE SVĚTA

22.02.2015 10:26

Před časem mi přišel e-mail s krátkým filmem v angličtině s českými titulky, který asi oběhl už všechny adresy světa. Jedná se o demografickou studii nejvyspělejších zemí euroatlantické civilizace, kdy který stát se stane islámským.
   Po prvním zhlédnutí jsem chtěl už už mejl hodit do koše v domnění, že se jedná o prefabrikát hošanů ze C.I.A. Pak jsem zpozorněl, maje na paměti nedávné ostudné uznání islámského Kosova.
    V Kosovu žilo ještě před sto lety 80% křesťanů a 20% albánských muslimů. Za sto let se demografická křivka obrátila a dnes tam žije 80% muslimů a 20% křesťanů. Slováci například Kosovo neuznali. Možná, kdyby si kníže Karel na chvilku zchruplo, neuznali jsme ho také….
    A teď zpátky k výše zmíněnému mejlu Islamic colonization world CZ titulky , který stojí za zhlédnutí. Podle této demografické studie vyplývá, že chceme-li, aby nezanikla naše euroatlantická civilizace, koeficient reprodukce by neměl klesnout pod minimálních  2,11. Není tomu ani v jednom státě (číslo se pohybuje od 1,1 do 1,8!!!), zatímco islámská populace je 8,1!!! Znamená to, že jestliže např. ve Francii žije pět milionů  muslimů, v roce 2050 bude Francie islámský stát! Atd, atd…. A jestliže kníže Karel opět bude vzhůru, po vzoru Kosova zvedne ruku i pro Francouzskou islámskou republiku…..
Bůh s námi!